BDOs kontor Stockholm

Stockholm

BDO i huvudstaden. Varmt välkommen till vårt nyrenoverade huvudkontor på Karlavägen 100 i Stockholm – i Garnisonen mitt emellan Södra Djurgården och Östermalm. Vi erbjuder fullservice inom rådgivning, revision, skatt och företagsservice. Våra sociala, positiva och drivna rådgivare brinner för att vända utmaningar till möjligheter. Det är inte så konstigt att vi har Sveriges nöjdaste kunder eftersom vi alltid strävar efter att ligga steget före. Och dessutom gillar vi att träffa er – du är alltid välkommen in på en kopp nybryggt kaffe!

Fast beslutna om att du ska lyckas

Vår drivkraft är att göra våra kunder än mer framgångsrika – oavsett om det rör sig om privatpersoner eller företag. Det gör vi genom att ge smarta råd, granska och skapa rätt förutsättningar. Vi arbetar också i team för att ta tillvara på allas klokskap.

Vi har en bred erfarenhet och kompetens inom både medelstora och stora ägarledda bolag, större och noterade bolag, stiftelser och ideella föreningar samt offentlig förvaltning. Därmed täcker vi de flesta branscher och områden. Med vårt stora globala nätverk kan vi även ge heltäckande internationell rådgivning.

Siffrorna bakom människan

Vi är alla i olika stadier i karriären och bidrar på olika sätt till den energifyllda och positiva andan på vårt kontor. Hos oss är det viktigt att ha en trevlig atmosfär och en prestigelös relation med både kollegor och kunder. Och förresten, du vet väl att BDO nu än en gång tog förstaplatsen i kundnöjdhet bland landets revisionsbyråer?

Välkommen att se möjligheterna med oss.

Karlavägen 100, plan 5 Box 24193

104 51 Stockholm

Tel +46 8 120 11 600

Fax +46 8 662 50 80

Jakob Tenselius Regionchef Öst BDO

Jakob Tenselius

Auktoriserad revisor / Partner

Regionchef Öst

tel +46 8 120 11 600

jakob.tenselius@bdo.se

Vårt nästa event

Etablering utomlands – seminarium i Stockholm

Funderar du på att starta bolag i ett annat land och/eller tänker du personligen flytta till ett annat land?

Stockholm, 08/02/2017, 15:00 - 17:00